Cari Blog Ini

Khamis, 29 Julai 2010

Tika Luahan Hati Berdetik..

Nape..
susah sgt aku nak lupekan kaw . wey , kaw to dah ade awek . tapi kdg2 kaw contex aku gak . kaw sedar tak kaw dah wat aku lagi susah tok lupekan kaw . aku syg sgt kat kaw tao . aku nak kaw alek . tapi myb aku tak pat sume to .


Aku..
 perlu kan kaw , tapi aku tao susah kan . takpelaa . dah nasib aku cmni kan . tok pengetahuan kaw , aku dah try cari pengganti kaw . dah 3org tao . tapi tak berjaye gak . what should i do now ? huh ! kaw dah happy skg , tapi aku ? stupid ! iloveyou laa NAZIRUL MUBIN BIN KAHAR MUBAKKAR !

7 ulasan:

  1. Susah nak lupakan si dia?
    Atau kekadang dia masih lagi nak balik kepada kita walaupun dia dah ada yang lain...
    Kenapa semua ni berlaku?
    Sebenarnya, kitalah yang menyebabkan ia berlaku.

    Setiap manusia adalah pemancar dan penerima kepada pemancaran tersebut. Apabila kita masih lagi teringat kepada seseorang, sebenarnya kita sedang memancarkan getaran itu. Gelombang itu akan sampai kepada 'dia' dan dia pun terus teringat kepada kita. Sebab tu le tiba-tiba dia nak balik kepada kita.

    Namun semua itu mungkin tidak akan terjadi sebab 'terbakar kampung kelihatan asap, terbakar hati siapa yang tahu'....

    BalasPadam
  2. huhu...amboi..kecik2 cintan cintun ea...
    'abang' ko nie pon xbercinta lagi taw...hahahaha

    BalasPadam
  3. ouch..hahha..
    ske sgt entry pendek2 cmni..
    hehehe..

    nazirul mubin..cm familiar je..ahaha...
    jum add..leyh share award..

    BalasPadam
  4. hua..sedihnya.. cept2 cari pengganti ek :)

    BalasPadam
  5. nas : haha , yeke ? bia jela (:
    firdaus : add jela (:
    blog cinta : dah cari dah pown . 3org dah try syg kat dorang . tapi ntah laa . syg kat dea lagi :(

    BalasPadam
  6. hohohoho.

    tape2, kuatkan hati kuatkan pendirian =)

    BalasPadam
  7. miss lolly : tengs yaw (:

    BalasPadam